mandag 2. november 2009

Årets nyttårsfestival!

"Vi som har lang erfaring med Nyttårsfestivalplanlegging kan med hånda på hjertet si at vi aldri har vært så godt forbreredt som vi er i år. Alle ideer er gjennomtenkt både en og to ganger, alle detaljer er finspisset med høy presisjon. Vi har i år virkelig vurdert og tatt lærdom av tidligere festivaler for å gjøre denne festivalen til den beste for deg!"

"Vi gjør som i fjor, vi drar til fjells!" "Som noen sikkert har fått med seg, og noen andre ikke har fått med seg skal vi være på Hallingdal Folkehøgskule på Gol."

"I år har vi et bredere og bedre utvalg av Workshops! Vi håper minst en av dem faller i smak. Kanskje er du ikke en som er alt for glad i ski, men liker å sitte foran peisen og drikke kakao? Vi har et opplegg for deg. Med svømmebasseng, stor gymsal og bulderom skulle det være noe for en hver person. Men så er du kanskje heller ikke av den sportslige typen? Vel, vi har selvfølgelig workshops som passer for deg også. Kanskje liker du å fange magiske øyeblikk med ditt nye speilrefleks kamera? eller kanskje du liker å utforske formidlingskunsten ved drama? Vi har både foto, film og drama og mange andre workshops og aktiviteter."

"Vil du sitte hjemme med mor og far å drikke saft og spise tørre kjeks? eller vil du være med kremen av Norsk ungdom på høyfjellet og løfte opp navnet Jesus til seint på kveld?"


Dato for festivalen: 28.12.09-01.01.10


(Sakset fra Velvet.no. For mer informasjon og påmelding, klikk her!)

Ingen kommentarer: